Diëtisten Elfit: we stellen ons graag aan u voor

Ellen Huisman (52)

Diëtiste, Leefstijlcoach en Praktijkhouder

In 2008 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk Elfit. Daarvoor heb ik 12 jaar gewerkt als klinisch diëtiste in het ziekenhuis van Emmen. Wat ik het allerleukste vind aan mijn werk is dat je bezig bent met het verbeteren van de gezondheid van de cliënt. Liever voeding als medicijn dan een echt medicijn!

Daarnaast vind ik het prettig dat je een band met de cliënt opbouwt, het opvolgen van een voedingsadvies moet passen in het dagelijks leven en daar komt meer bij kijken dan alleen een voedingslijstje.

Ik heb feeling met het platteland, ik woon in Finsterwolde met mijn man en 2 dochters.

De 3e dochter studeert in Utrecht.

Kirsten Pot (33)

Diëtiste

Sinds 2014 ben ik afgestudeerd diëtiste. Daarnaast heb ik ook de opleiding Sport en gezondheid afgerond. Gezondheid is een breed aspect en zowel voeding als beweging spelen hier een grote rol in. Samen met u probeer ik een afgestemd en persoonlijk advies op te stellen. Het wijzende vingertje heb ik zeker niet en ik probeer u op een positieve en professionele wijze te motiveren om uw leefstijl te veranderen. 

Ingrid Klok (29)

Diëtiste en Leefstijlcoach

Mijn naam is Ingrid Klok, in 2014 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hanze Hogeschool te Groningen.

Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Elfit.

Ik heb spreekuur in Finsterwolde, Winschoten en in Bad Nieuweschans.

Ik woon in Winschoten met mijn man en twee zoontjes. Ik ben opgegroeid in Wedde en ben dus bekend in de regio Oost-Groningen.

Ik vind het leuk om u te begeleiden en te motiveren op voedingsgebied. Samen met u kijken wat de mogelijkheden en verbeterpunten zijn vind ik een uitdaging. Ik zie u graag eens op het spreekuur!

Lauren Bijholt (24)

Diëtiste en Leefstijlcoach

In 2020 heb ik 8 maanden met veel plezier mijn eindstage gelopen bij Elfit. 

In september 2020 ben in afgestudeerd als diëtiste. Tijdens mijn studie heb ik ook mijn certificaat behaalt als sportinstructeur. Zelf ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden, in combinatie met hardlopen. Ik woon met veel plezier in de stad Groningen. Tijdens Kirsten Pot haar zwangerschapsverlof heb ik voor haar waargenomen. Daarna ben ik bij Elfit in dienst gekomen, je komt mij tegen op het spreekuur in Winschoten bij Fysio Ton Schrantee en in Oldehove-Ezinge in de huisartsenpraktijk. 

Daarnaast ben ik ook actief op de 

social media platformen van Elfit (Facebook en Instagram). 

Het leukste aan diëtist zijn is het werken met verschillende cliënten met uiteenlopende ziektebeelden en hulpvragen. Ik vind het leuk om mensen te motiveren en ervoor te zorgen dat ze stapje voor stapje gezonder en fitter worden!  

0